ნაზუქის წარმოშობა, როგორც ჩანს ძველი სპარსეთიდან იღებს სათავეს. ეს მაღაზია სხვებისგან იმით განსხვავდება, რომ აქ იყენებენ ძველ რეცეპტს, რომელიც “ნატიფით” არის ცნობილი. მთავარი გასხვავება ცხობაშია, აქ ნატიფს აცხობენ ღუმელში, თონის მაგივრად.
გუგლის შეფასებებიდან შეიძლება ვთქვათ, რომ ზოგი ადამიანი ფიქრობს, რომ “ეს ნაზუქი არ არის”. ახალბედობის მიუხედავად, ის ფაქტი, რომ 2025 წელს სურამშიც და ხაშურშიც სამ სხვადასხვა ლოკაციაზე არიან (ნაზუქის ყველაზე დიდი ბაზარი ამ ადგილს აქვს) და თავიანთ პროდუქტს 4 ლარად ყიდიან – 1 ლარით მეტი, ვიდრე სხვა მაღაზიებში, ეს მათ პოპულარობაზე მეტყველებს.

როდესაც პირველად გავსინჯე, მისმა ტენიანობამ და სირბილემ გამაოცა სხვა ნაზუქებთან შედარებით. თონის გარეშე მომზადების გამო, ცომი გამოდის ძალიან ფაფუკი, როგორც ორთქლზე დამზადებული პური და როგორც კი ჩაკბეჩ, ნაზუქის საოცარ არომატს იგრძნობ.
ღიაა 24 საათი, საპარკინგე ადგილი აქვს და ბარათით გადახდა შეგიძლიათ.

🗺️ https://maps.app.goo.gl/Ly1YSehwZhNNiRnPA
ავტორის გამოცდილებით, ხაშურის სადგურის გვერდით არის მაღალი ხარისხის გათბობის სისტემა, ამიტომ აქ ყოველთვის დაგხვდებათ ცხელ-ცხელი ნაზუქები. მათ ვისაც უნდა, რომ ნაზუქის თავდაპირველი გემოები გაიგოს ამ ადგილზე აუცილებლად უნდა გაჩერდეს.



კომენტარის დატოვება